Robotautomation helt enkelt

Yaskawa Nordic AB är ett av Nordens största systemhus för robotiserade automationslösningar. Företaget grundades redan 1976 i Torsås och är idag en del av Yaskawa Electric Corporation, en av världens ledande tillverkare av industrirobotar, el- och servomotorer samt styrsystem. Mer än 300 000 MOTOMAN-robotar är installerade över hela världen.

Vi vill ge ditt företag en konkurrensfördel på lång sikt med hjälp av avancerad robotautomation. Att få våra kunder att lyckas genom att använda de tekniskt innovativa och användarvänliga produkter vi erbjuder, har gjort oss till en global aktör och en framgångsrik robotleverantör i hela Europa. Vi erbjuder lösningar med robotautomation för i stort sett alla branscher och användningsområden. Yaskawa Nordic AB arbetar med avancerad ny robotteknik och automationslösningar där MOTOMAN-roboten utgör en väsentlig del. Våra robotceller är utformade både för att öka produktiviteten och för att skapa en bättre arbetsmiljö.

Hos oss hittar du allt på ett ställe, antingen det gäller ett komplett nyckelfärdigt robotsystem eller enskilda komponenter. Vi tillverkar samtliga robotstyrskåp för Europa. Och vi har också ansvaret för det europeiska centrallagret av MOTOMAN-robotar. Det ger dig snabb leveranstid av våra produkter och reservdelar.

Mer om våra robotar på webbsidan: motomanrobot.se